Mickers 2.0

Mickers 2.0 begint zijn geschiedenis al in 1966 toen Cor en Betsie Mickers de deuren opende van Cor Mickers Lunchroom. Cor en Betsie hadden gastvrijheid, huiselijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In 1980 neemt zoon Marcel Mickers de zaak over van zijn ouders. Na 17 jaar in 1997 neemt broer Twan Mickers de zaak over van zijn broer. Twan runt net als zijn voorgangers Lunchroom Mickers met veel passie. Na een fikse brand in het appartement boven de lunchroom besluit Twan de zaak weer opnieuw op te bouwen onder de naam Mickers 2.0. Kort na de weder opbouw besluit Twan na 22 jaar ondernemen om het bedrijf te verkopen. Aan zijn huidige eigenaar Boy Croonen. Boy is een gepassioneerde horeca ondernemer en bij hem staat kwaliteit en kwantiteit hoog in zijn lijst. De gast met een goed en voldaan gevoel naar huis te laten gaan is prioriteit nummer 1.

Puur genieten

Bij ons kunt u genieten van een goede kop koffie of een h’eerlijke lunch. Ook bieden wij diverse belevenissen zoals een high tea, high wine of beer. Bij Mickers 2.0 kunt u even komen ontspannen onder het genot van een drankje en een hapje eten.

Keuken

Onze chefs koken elke dag vol passie en aandacht met verse producten. Wij geloven in een wereld met zo min mogelijk voedsel verspilling.

Je kunt pas echt genieten van iets wat met liefde gemaakt is.

Iets te vieren?

Allemaal hebben weleens iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Mickers 2.0 uitermate geschikt. ‘’Een goede lunch brengt mensen samen.’’